Gerald Kein - v spomin

Ta prispevek bi začel s spominom na človeka, ki je spremenil moje življenje in posredno preko mene tudi življenje tisočih ljudi.

Gerald Kein Božidar Grilc

Gerald (Jerry) Kein je bil moj mentor in ustanovitelj mednarodno priznane šole za hipnozo in hipnoterapijo. Geralda sem našel z intuicijo, ko sem pred leti iskal šolo hipnoze s katero bi nadgradil svoje obstoječe znanje. Večina znanja sem imel s hipnozo na odru, me je pa Jerry popeljal v svet hipnoterapije. 

Jerry je bil človek, ki je šel neko svojo pot v svetu hipnoze in z leti sestavil enega ta boljših programov izobraževanja bodočih hipnoterapevtov. Tako kot jaz je bil tudi on bivši odrski hipnotizer, ki se je kasneje prepustil hipnoterapiji.

Zadnja leta je živel in delal v DeLandu na Floridi, kjer sem tudi zaključil njegovo izobraževanje. Bil je človek manjše postave, vendar samozavesten na vsakem koraku, kar se je tudi čutilo na njegovih predavanjih.

Vsako predavanje je začinil s pravo dozo humorja, po katerem je bil znan. So mi pa bila njegova predavanja všeč, ker je predajal znanje brez mistike in balasta. Čista hipnoterapija.

Šolarji, ki sokončali njegovo šolo, delajo kot hipnotizerji ali kot inštruktorji praktično po celem svetu.

Hvala Jerry za vse, kar si nam dal. Želim ti prijetno pot, kamorkoli že greš.

 

Božidar Grilc